Foreo Luna Mini 2: (aproape) singurul gadget de beauty de care ai nevoie

by

Dar iată că m-am ținut de cuvânt și scriu mai des pe blog! 😁 Feels good, de ce să mint…

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un aparat… nu, de fapt despre un partener în călătoria voastră de skincare.

Acum ceva ani când am început să mă documentez mai temeinic despre skincare și când am înțeles că nu e suficient să te speli cu săpun pe față și că pentru tenul gras crema hidratantă nu este satana, am aprofundat și subiectul periilor de curățare a feței.

Marea dilemă era alegerea unei perii cu capete detașabile si peri de nylon versus o perie din silicon testat medical, antibacterian care nu necesita schimbarea capetelor după o anumită perioadă de timp.

După ani de folosit exclusi periile Foreo, pot să spun cu mâna pe inimă că am luat cea mai bună decizie.

Din 2013, brandul suedez Foreo transformă rutina de îngrijire a milioane de femei (myself included) într-o experiență de spa high-tech, aș zice eu  🤓 

Călătoria mea cu Foreo a început cu Luna Play Plus acum aproximativ 4 ani. Mi-a fost companion de nădejde până acum aproximativ 6 luni, când a venit vremea să îi predea ștafeta surorii ei mai mari, Luna Mini 2.

Ce este Luna Mini 2?

Luna Mini 2 este un dispozitiv de curățare a feței ce poate fi folosit și ca dispozitiv de masaj facial împreună cu produsele voastre preferate de skincare (o cremă de noapte, un serum cu ingrediente active, un ulei facial).

Toate dispozitivele Foreo funcționează cu pulsații T-Sonic. Aceste pulsații pătrund adânc în piele și elimină 99.5% din murdăria, sebumul și pielea moartă care se acumulează peste zi. Eu una n-aș mai putea să mă întorc la curățarea clasică a tenului niciodată. O dată ce ai experimentat un ten curățat cu Luna, nimic nu va mai fi la fel, vă promit!

Cum se folosește Luna Mini 2?

  1. Umeziți-vă fața cu apă călduță (nu vă spălați niciodată pe față cu apă fierbinte sau rece sloi), umeziți dispozitivul și aplicați pe el produsul de curățare preferat (nu recomand să folosiți cu Luna produse pe bază de argile, foarte acide sau produse cu particule exfoliante în compoziție – aceastea pot duce la deteriorare prematură a dispozitivului) și apoi porniți dispozitivul.
  2. Glisați Luna Mini 2 cu mișcări circulare pe suprafața tenului. Pentru fiecare secțiune a feței, timerul inteligent al dispozitivului va întrerupe vibrațiile timp de o secundă ca să vă anunțe că puteți trece la următoarea secțiune.
  3. Clătiți fața și uscați-vă prin mișcări de tapotare (nu frecați fața, nu trageți de ea în toate părțile) preferabil cu un prosop de hârtie de unică folosință (în special dacă aveți un ten predispus la acnee).

Simplu, nu?

Așadar, dacă sunteți în căutarea acelui quelque chose care să vă ducă rutina la un alt nivel, look no further. Luna are un mare DA de la mine.

Voi ați încercat produsele Foreo? Ce părere aveți? Mi-ar plăcea să îmi lăsați experiențele și opiniile voastre în comentarii aici sau pe Instagram.

Pe data viitoare,

Your faithful skincare addict  😎