Foreo UFO Mini: de la măști de față la tehnologie de ultimă generație

by

Dacă ați citit review-ul meu pentru Luna Mini 2, probabil că țineți minte că am zis că este APROAPE singurul beauty gadget de care aveți nevoie. Asta pentru că, aveam în minte UFO – această Tesla a industriei de beauty despre care vă povestesc cu entuziasm astăzi.

În primul rând, să vă spun un pic ce este UFO Mini:

UFO Mini este un dispozitiv menit să ofere tenului vostru toate beneficiile unei măști de față într-un timp foarte scurt (90 de secunde) și să vă ofere the ultimate experience of spa la voi acasă.

UFO Mini folosește 3 tipuri de lumini LED, în funcție de nevoile tenului vostru:

  • albastru: stimulează circulația și luptă împotriva acneei
  • roșu: efect antirid, sinteză de colagen
  •  verde: iluminează tenul și luptă împotriva petelor pigmentare

Bineînțeles că, în armonie perfectă cu luminile LED, dispozitivul funcționeză cu tehnologia deja celebră Foreo – pulsațiile T-Sonic, cât și cu termoterapie (în anumite etape ale tratamentului, dispozitivul se încălzește ușor). Scopul termoterapiei este de a vă relaxa și revitaliza în timp ce ghidează ingredientele active ale măștii în straturile inferioare ale tenului.

Mini măștile de tip șervețel pentru dispozitiv sunt fabricate în Coreea de către aceași pioneri care au inventat măștile clasice de tip șervețel.

Măștile clasice cu care au lansat dispozitivul sunt Make My Day și Call It A Night, care sunt destul de descriptive în ceea ce privește utilizare lor. Acestea pot fi cumpărate în pachete de 7 măști individuale.

Ulterior, au lansat o grămadă de măști pentru orice problemă a tenului, dintre care eu am încercat și îmi plac foarte mult Matte Maniac, H2Overdose și Youth Junkie. Spre deosebire de măștile clasice, acestea vin în pachet de 6 măști individuale.

Iar pe lista de dorințe am Manuka Honey, Acai Berry și Green Tea, care sună absolut dumnezeiesc.

Cum se folosește dispozitivul?

În primul rând, trebuie să vă descărcați aplicația Foreo din App Store și să vă conectați dispozitivul prin Bluetooth, iar apoi scanați codul de bare al măștii pe care vreți să o folosiți — dispozitivul va recunoaște masca și va adapta programul în funcție de masca selectată. Apoi va trebui să fixați mini masca șervețel pe dispozitiv și să apăsați START pe telefonul vostru. De acolo, experiența este una unică! O doamnă sau domnișoară cu o voce foarte caldă vă va ghida întru relaxare acompaniată fiind de ilustrațiile de instructaj din aplicație. Vă zic, o să vă simțiti ca în Star Trek dar fără războaie intergalactice 🙂

După încheierea programului de 90 de secunde, puteți repeta programul (eu, de regulă îl repet de 2-3 ori fiindcă masca conține destul de mult serum și vreau să profit din plin de beneficiile lui, sau puteți trece pe modul manual unde puteți regla voi toate funcțiile — lumină, temperatură, intensitatea pulsațiilor, durata).

Aparatul este complet rezistent la apă și trebuie doar clătit cu apă caldă după folosire. Se încarcă foarte ușor cu un cablu USB iar bateria ține o veșnicie! Cred că l-am încărcat de 2 ori în 3 ani de când îl folosesc și prețuiesc.

UFO Mini și măștile pot fi achiziționate din Douglas, de pe Emag sau de pe site-ul oficial Foreo.

În timp ce scriam acest articol, am găsit și un sneak peek care mă bucură foarte tare, și anume că Foreo lansează un nou dispozitiv de tonifiere a feței cu micro curent care arată absolut minunat și pe care mi-l voi cumpăra cu siguranța atunci când va fi disponibil! Dispozitivul se numește Bear și e the cutest thing ever!

Vă aștept în comentarii cu experiențele voastre cu dispozitivele Foreo și să discutăm mai mult despre acest nou dispozitiv ce va fi lansat. Vă tentează?

Andra