Top 5 produse preferate de la Kiehl’s

by
Featured

Știu că a trecut ceva vreme de când v-am promis articolul ăsta dar timpul e ușor deformat pentru mine de când cu carantina asta. Parcă mai ieri era martie și parcă ACUM deja a trecut… Strange times we’re living in, my friends. Very strange.

Pe de altă parte, mi-a luat și destul de mult timp să restrâng lista la DOAR 5 produse preferate. Kiehl’s e unul dintre brandurile mele de suflet de ani de zile și, la fel ca și în cazul altor branduri pe care le iubesc, ce m-a atras în primul rând, a fost povestea, istoria.

Nu vreau să vă rețin inutil așa că vă las aici mai multe informații despre istoria brandului. Ah, și ca să mă laud un pic, vă las aici o postare de la un eveniment Kiehl’s unde am avut marea onoare să o cunosc pe Cammie Cannella – vicepreședinte de educație globală și relații cu clienții Kiehl’s.

Să purcedem deci în top 5 produse preferate:

  1. Nici nu încep bine că deja trișez în sensul că prima mea alegere e o combinație de 2 produse din gama cu vitamina C: Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate și Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Produsele acestea sunt cele mai noi intrate în rutina mea dar am ajuns să le îndrăgesc foarte rapid datorită eficacității lor. Sunt absolut impresionată de serumurile astea două. Serumul de față mi-a redus considerabil cicatricile post acneice cu care mă lupt de ani de zile iar serumul de ochi ajută vizibil la diminuarea cearcănelor mele foarte întunecate și adânci. Le recomand din tot sufletul dacă aveți tenul cu tendințe acneice și dacă, la fel ca mine, nu dormiți suficient iar când dormiți, dormiți prost. 🙂
  2. Ultra Facial Cream – cea mai iubită cremă hidratantă a mea. Textura e perfectă, formula e perfectă. E un vis! Ușoară, catifelată, ca un fulg, e ambrozie pentru piele. Perfectă pentru orice tip de ten.
  3. Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter – untul acesta de corp e defapt o frișcă delicioasă pentru corp care se absoarbe rapid în piele, lăsând-o moale și catifelată. Mirosul e delicios dar deloc overpowering. Conține unt de shea, squalane și ulei de jojoba, așadar rețeta perfectă pentru o piele fericită. 🙂
  4. Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner – un toner blând, calmant, perfect pentru zilele când tenul vostru a avut de suferit fie datorită factorilor externi, stresului, oboselii sau din cauza schimbărilor hormonale. Pentru mine, tonerul acesta e o formă de meditație pentru ten. Abstract, știu :)))
  5. Instant Renewal Concentrate Mask – aici, la categoria măști, cred că mi-a fost cel mai greu să aleg. Îmi plac TOATE măștile de la Kiehl’s dar pe acestea le-am recumpărat cel mai des. Perfecte mai ales pentru vară. Un boost de prospețime și hidratare pentru ten. Îmi place extraordinar de mult și textura lor. Nu sunt niște măști șervețel clasice, ci sunt create dintr-un material ce combină o tehnololgie unică hidrogel-bioceluloză. După doar 10 minute, tenul este hidratat, catifelat și are un aspect luminos. Perfection!

Cam acesta ar fi top 5 dar presimt că va trebui să fac o a doua parte fiindcă mă simt vinovată față de celelalte produse care îmi plac și care nu au fost menționate aici, cum ar fi: Creamy Eye Treatment with Avocado, Avocado Nourishing Hydration Mask, Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate și multe altele.

Mi-ar plăcea să îmi spuneți în comentarii dacă ați folosit produse de la Kiehl’s, care sunt preferatele voastre și ce vă tentează pe viitor. Dacă e ceva ce iubesc, este să vorbesc despre skincare cu alți oameni pasionați de topicul ăsta.

Vă doresc un weekend minunat, un ten perfect și toată iubirea din univers!

Pupici,

Andra

5 Responses
  • Teodora
    mai 9, 2020

    Superb articolul! Ador produsele Kiehl’s, folosesc foarte rar produse de la alt brand. 😝
    Ma bucur sa vad ca iti plac atat de mult si chiar m-ai facut curioasa cu sheet mask-ul, nu am incercat-o pana acum. I will give it a try. ☺️

    Te pup!

    • Andra Melinte
      mai 9, 2020

      Mulțumesc mult, Teo! 🤗 Mă bucur tare mult că ți-a plăcut articolul și aștept impresii după ce încerci sheet mask-ul ăla divin. Te pup și te îmbrățișez! 😘😘

  • Andreea Dumitrescu
    mai 9, 2020

    Buna, Andra!
    Mereu am dat tarcoale la magazinul Kiehl’s din Afi si in cele din urma (acum 2 ani) mi-am cumparat celebra crema de ochi cu avocado. M-a dezamagit! Imi cadeau genele de la ea si am incercat sa o aplic in cantitate mai mica sau sa nu suprapun peste ea alta crema…dimineata cand imi stergem fata gaseam mereu doua – trei gene….
    Ma gandesc sa mai ii dau o sansa brand-ului Kiehl’s si sa incerc si alte produse.

    • Andra Melinte
      mai 9, 2020

      Buna, Andreea!

      Mulțumesc mult pentru comentariu! 🤗
      Îmi pare rău să aud că nu ți s-a potrivit crema de ochi cu avocado. Din păcate, suntem foarte diferiți și nu ni se potrivesc tuturor aceleași produse. Eu n-am avut nicio problemă cu ea dar te-aș încuraja să mai testezi produse de la ei fiindcă au multe variante și cu siguranță vei găsi ceva care ți se potrivește. 😊
      Weekend minunat să ai! 😘

      • Nico
        mai 9, 2020

        Eu marturisesc ca vanam produsele Kiehl’s mai ales cand aveam acces la magazinul lor din mall. Online inca nu am achizitionat dar, ca intotdeauna, crema pentru conturul ochilor si tonerul sunt preferatele mele. M-ai facut cirioasa cu privire la mastile de fata, asa ca uite un motiv bun sa ii caut online 😘 Sa auzim numai de bine, Andra, si multe imbratisari!