Povestea mea de dragoste cu Benefit și un giveaway mic

by

Cred că v-am mai spus pe stories că primul brand high-end cu care am luat contact a fost Benefit.

Povestea a luat naștere acum vreo 8-9 ani. O Melinte abia ieșită de pe băncile liceului se angajase la primul ei job localizat “strategic” aproape de Sephora de pe Bd. Magheru. Visam zi și noapte la primul meu salariu și la momentul acela magic când voi trece pragul magazinului și-mi voi cumpăra poțiuni și pudre fermecate.

La 19 ani, cu un salariu modic și speranțe mari, m-am dus în Sephora și m-am uitat timid printre rafturi. Acolo am descoperit standul Benefit care arăta absolut delicios. Ambalajele și prezentarea m-au cucerit pe loc și am decis că acolo îmi voi cheltui primii bani munciți de mine.

Mi-am luat singura lor mascara de pe vremea aceea – BADgal Lash și un parfum care nu mai țin minte cum se numea. Am plecat de acolo foarte mândră de mine și de achizițiile mele. A fost un sentiment pe care nu aș știi să vi-l explic. Poate părea banal dar pentru o fată de 19 ani, absolut obsedată de makeup, a fost una dintre cele mai bune zile din viața mea.

Pe vremea aia blogurile erau all the rage, iar eu citeam zeci, dacă nu sute. Le aveam organizate în bookmarks pe categorii, până și pe locație (OCD much?!). Aici puteți vedea în premieră și în exclusivitate niște imagini inedite cu mine la un eveniment Benefit la care câștigasem câteva produse și eram în extaz. A se observă, de asemenea, și talentele mele fotografice de pe vremea aia. Ceva fin…

Iubirea mea pentru Benefit nu a dispărut, ba chiar a continuat să crească, și astăzi este mai puternică decât niciodată. Suntem prieteni buni, ne vedem zilnic în portfardul meu. Uneori mai și călătorim. Suntem o adevărată familie.

Frații mei Gimme Brow+ și Goof Proof au grijă ca sprâncenele mele să arate perfect zilnic, surorile mele Hoola și Hoola Lite îmi încălzesc și conturează fața, iar mama mea Roller Lash îmi face gene de prințesă. 😀

Din familia mea faceți parte și voi așa că astăzi am și un mic giveaway pentru frații și surorile mele! <3 Avem 3 premii pentru voi 😀

Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie:

  • dați like paginii de Facebook Benefit Cosmetics
  • lăsați-mi un comentariu cu link-ul produsului preferat (cu excepția seturilor) de pe benefitcosmetics.com/ro/ro
  • dati share public acestui giveaway pe profilul vostru de Facebook

Concursul ține o săptămână, câștigătorii vor fi aleși prin random.org și anunțați aici cât și personal, prin email. Premiile constau în produsul selectat de către voi de pe site. Concursul se desfășoară doar pe teritoriul României.

Prin participarea la concurs, sunteți de acord ca, în cazul în care veți câștiga, datele (nume, adresă + număr de telefon, email) vă vor fi procesate pentru livrarea premiului.

Benefit family for the win!

L.E. Fericitele câștigătoare sunt: Andreea Sirghi, Lavinia Suta și Andreea Mihu. Felicitări, fetelor! V-am contactat individual pe email.

Mulțumesc tuturor pentru participare și worry not, urmează alte surprize 😀

28 Responses