Review luxuriant: Hourglass Ambient Lighting Edit – Unlocked

by

Click here for the English version :)

Paleta asta a fost ediție limitată, din păcate, și sincer, nu știu dacă o mai gășiți de cumpărat pe undeva, așa că îmi cer scuze încă de pe acum că vă “fac poftă” degeaba cum ar veni.

Chiar și așa, gășiți alte variațiuni ale acestei palete pe cultbeauty.co.uk, Net-a-porter, Space NK, beautylish, și bineînțeles, Sephora US. Cea mai nouă, și foarte important, disponibilă varianta ar fi  Ambient Lighting Edit – Volume 4.

Pudrele de la Hourglass au o textura unică, ceva hibrid între un fard baked și o pudră presată măcinată foarte, foarte, FOARTE fin. Pe lângă asta, magia acestor pudre face ca finish-ul pe care îl oferă pielii să nu fie de făină sau cretă, cum se întâmplă cu alte pudre, ci să lase pielea finisată foarte natural, cu un glow from within, cum s-ar zice. Dau pielii un aspect fresh, foarte sănătos. Și aici mă refer la toate produsele pudră ale brandului, inclusiv blush-urile.

Revenind însă la paleta noastră, ea conține 6 pudre (2 pudre de față, 2 blush-uri, un bronzer și un iluminator). Toate nuanțele din această paletă sunt noi, spre deosebire de variantele anterioare ale acestei palete, care conțineau nuanțe deja existente în portofoliul Hourglass.

Dacă aveți tenul foarte, foarte gras și va tentează această paletă, recomand să folosiți totuși o pudră de fixare mată înainte de a finisa machiajul cu pudrele din Ambient Lighting Edit – Unlocked.

Un mic sfat, go lightly cu blush-urile și bronzer-ul. Deși nu par, aceastea sunt foarte pigmentate și tentația de a te băga, efectiv, cu fața în paletă, e foarte mare. Eu știu, pentru că am fost aproape de a deveni un Oompa Loompa more than once.

Dacă mă cunoașteți de ceva vreme și știți care-mi sunt gusturile în materie de makeup, probabil bănuiți că nu este o paletă ieftină. Costă 80$ sau 69 de lire pe Cult Beauty de unde am luat-o eu. Din punctul meu de vedere, merită prețul ăsta cu prisosință.

Singurul minus pe care i l-am găsit, ar fi ambalajul. Deși foarte frumos la vedere și suficient de sturdy, mă așteptam să fie un pic mai luxos în momentul în care ții paleta în mâini. Plasticul din care este făcută paleta e destul de ușurel iar finisajele ar mai merge lucrate. Oglinda însă e de super calitate și suficient de mare încât să te poți machia doar cu ea.

Un fun fact despre această paletă ar fi că au celebrat faptul că sunt un brand cruelty free prin integrarea unui iepuraș în logo-ul lor și un procent din vânzarea acestei palete a mers către o asociație de protecție a animalelor.

Paleta asta ar fi al treilea produs Hourglass pe care îl dețin, după cum puteți vedea în poze, însă mai am pe wishlist și următoarele:

Cum vi se par produsele Hourglass?Le-ați încercat?

3 Responses
  • Laura
    ianuarie 16, 2019

    Buna Andra, am si eu cateva produse Hourglass si sunt foarte bune. Pudrele lor mi se par superioare celor de la Chanel sau Guerlain. Si am auzit doar lucruri bune despre rujurile lor, asa ca abia astept sa le incerc.

  • Orsi K
    ianuarie 16, 2019

    Visez noaptea cu paleta aceasta. Momentan am cateva produse de la Hourglass, doua bronzere, doua blushuri si o pudra normala dar sunt cele mai folosite produse din toata colectia mea. Mai ales blushurile si bronzerele parca se topesc in piele, nu lasa dungi sau pete pe piele desi sunt foarte pigmentate. Pudra o folosesc zilnic insa nu il pot recomanda altora pentru ca nu il pot clasifica, nu este pentru setare, nu este un iluminator. Este exact cum spun ei finisher pentru un aspect foarte natural, luminos, sanatos, dar nu toata lumea prefera acest finish sau iubeste aceasta estetica.

  • Gaby
    ianuarie 17, 2019

    Lucky me, o detin de ceva timp, este utila dar din punctul meu de vedere nu sunt rezistente pe tenul meu gras desi folosesc si pudra.