Mothership V: Bronze Seduction – singura paletă pe care TREBUIE să o ai

by

V-am arătat un mic sneak peek al acestei palete pe stories acum ceva vreme și sper că țineți minte cât de extaziată eram când am primit-o.

De când am pus mâna pe primul produs Pat McGrath – rujul Omi despre care v-am povestit aici pe blog și pe stories, am fost absolut îndrăgostită de tot ce înseamnă acest brand. Paleta mi-a depășit cu mult așteptările. Este cel mai luxos, frumos, unic și sublim obiect din colecția mea de machiaj. De la ambalajul absolut fabulos la nuanțele fenomenale, paleta asta este dumnezeiască!

Bronze Seduction face parte din colecția permanentă a brandului și a fost lansată de curând. A fost sold out în repetate rânduri și continuă să fie vânată atât pe site-ul oficial Pat McGrath cât și pe sephora.com.

Paleta conține 10 nuanțe cu texturi diferite. Formula fiecărei nuanțe este extraordinară în ceea ce privește pigmentație și blendability. Pentru nuanțele sidefate sau cu sclipici se recomandă aplicarea cu degetul. Sunt de acord că aceasta este cea mai bună metodă. Dacă nu prea sunteți ok cu asta, recomand să aplicați o bază lipicioasă (un primer sau un glitter glue) pe pleoapă înainte de aplicare pentru o mai bună aderență.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Culorile din paletă sunt următoarele:

  • Skinshow Divine Glow este o nuanță soft de șampanie
  • Entrapment este un maro mat cald
  • Bronze Blaze este un cupru strălucitor
  • Rose Gold 005 este un sclipici cu irizații roz cupru
  • VR Fire Opal este o nuanță duocromatică de auriu cu flash-uri de verde
  • Xtreme Aubergine este o prună super deep mată
  • Gilty Pleasure este un sclipici cu reflexe aurii și argintii
  • Disobedient este un maro roșiatic mat
  • Blitz Flame este un roșu intens metalic
  • Astral Luna Gold este un sclipici auriu chunky

Ce pot să vă zic este că fotografiile nu-i fac dreptate acestei palete. Fiindcă nuanțele sunt asa de complexe și au atâtea reflexii și fațete, sunt aproape imposibil de fotografiat. Iar eu, după cum se vede, sunt un dezastru când vine vorba de swatches.

Cu mâna pe inimă vă zic că nu am atins în cei 29 de ani ai mei farduri ca astea. Prețul e piperat ($136 cu tot cu taxe) dar merită cu prisosință. Cu riscul de a mă repeta, eu n-am mai întâlnit texturi și culori ca astea până acum.

Dacă aveți posibilitatea de a o cumpăra din afară sau nu vă doare inima să plătiți taxe vamale dacă o comandați de pe site-ul Pat McGrath, cred că este cadoul ideal pentru sărbători și un must have pentru orice dependentă de makeup high-end.

Până la următoarea gaură în buget, să bălim împreună la minunăția asta. As God intented.

Andra

 

3 Responses
  • Raisa
    noiembrie 23, 2018

    Prezentarea unui produs facuta de un om pasionat , continuă sa faci ce te pasioneaza . Esti minunată draga noastra Andra😍

  • Tănase Lacramioara
    decembrie 4, 2018

    Arată senzațional,am luat parte la bucuria ta pe Instagram . Daca nu ne gândim deloc la preț este paleta perfecta. Am reușit să strâng și eu în sfârșit bănuții pentru paleta de la Too Faced Gingerbread ,ce crezi nu mai este pe site😭 Te pup,sa te bucuri de o asemenea”bunăciune”😘😘😘

  • Samoilescu Ioaba
    decembrie 9, 2018

    Este superba😍😍😍 imi place mult selectia de culori, ador auriul acela ❤️ Pret piperat, dar o data la ceva timp cred ca fiecare femeie merita sa se rasfete cu un produs de calitate superioara.😄