Terry de Gunzburg – o legendă vie

by

Când abordez subiectul unui brand de makeup îmi place să “sap”, să văd ce este în spatele produselor frumos și strălucitor ambalate.

Azi vorbim despre un brand foarte drag mie, By Terry. Dacă țineți minte, în favoritele anului 2017 am inclus blush-ul acestui brand. Încă îl prețuiesc enorm.

Terry de Gunzburg nu este doar un simplu makeup artist sau un om de afaceri. A abandonat facultatea de medicină în favoarea industriei de beauty și se trage dintr-o familie de oameni de știință. Într-un interviu spune haios că mintea ei este împărțită în două: partea creativă și partea științifică.

Înainte de a-și lansa brandul în 1998, Terry a fost creative director pentru YSL Beauty, ea fiind și creatoarea faimosului Touche Eclat pe care cred că îl cunoaștem cu toții, măcar după nume.

Este numită Steve Jobs al industriei cosmetice. Nu are doar un brand, are un imperiu frumos mirositor și plăcut estetic. Produsele ei sunt fără cusur; de la skincare, machiaj și până la parfumurile ei fabuloase.

By Terry e o operă de artă complexă. E un brand timeless. Este geanta Chanel 2.55 a makeup-ului.

Nu vreau să vă încarc cu prea multe informații ca să nu vă plictisesc, așa că vă las aici un interviu din Wall Street Journal cu sus-numita doamnă. Ați prins ideea oricum.

Revenind la produse, aveam în colecția mea până acum un blush și 2 farduri Ombre Black Star. Le iubesc și le ador, după cum bănuiți.

Dacă mă urmăriți pe Instagram poate ați văzut că acum vreo 2 săptămâni am primit un săculeț super drăguț cu produse By Terry de la Douglas – cărora le mulțumesc din suflet pentru generozitate.

By Terry Baume de Rose
  • Am să încep cu balsamul de buze care este divin! Baume de Rose este cel mai luxos, decadent și hidratant balsam de buze pe care l-am folosit vreodată. Miroase discret a trandafiri și are o textură extraordinar de catifelată. Andra approved fo’ sho!
  • Următoarea pe listă este pudra Hyaluronic Hydra-Powder pe care am mai testat-o în trecut dar nu suficient cât să-mi fac o părere completă. Ce pot să vă spun este că pudra asta este cea mai fină pe care am pus mâna/pensula vreodată. Credeam că Forever and Ever de la Dior este cea mai fină însă aceasta a depășit-o. Este o pudra translucidă, infuzată cu sfere micronizate de acid hialuronic cu efect de umplere și volumizare și microparticule de siliciu super-absorbant care pătrund în cele mai mici șanțuri pentru a netezi ridurile, liniile fine și porii măriți. Divină și ea!
  • Mai departe avem Compact-Expert Dual Powder ce poate fi folosită că pudră de fixare sau, ca și în cazul meu, ca bronzer/iluminator. Eu am nuanța 6 Choco-Vanilla și este la fel de delicioasă precum numele ei. Textura e similară pudrelor de la Hourglass, only better. Se topește în piele perfect, nu știu cum să vă explic. E ca și cum ar fi o ființă vie, o a doua piele care se așează maiestuos pe a ta. Ciudată comparație, știu. :))) Notă 10+ și pentru ea.
  • Next: rujul Rouge-Expert Click Stick. Este un produs 3 în 1 ce combină precizia unui creion de buze cu pigmentul unui ruj opac și hidratarea unui balsam de buze. Perfect de acord cu descrierea lor. Textura este super ușoară, e ca și cum ți-ai pune apă pe buze, e super confortabilă și ușor de purtat. Forma rujului e foarte sexy și într-adevăr, face aplicarea mult mai precisă. Eu am nuanța 3 Bare me. Love it!
  • Fardurile Ombre Black Star sunt cele care m-au făcut să mă îndrăgostesc de brand. Ambalajul e auriu, luxos, produsul este super practic iar efectul este unul senzațional. Sunt foarte similare cu fardurile Twinkle Pop de la Marc Jacobs, doar că mai rafinate. De asemenea, am o sensibilitate cumplită la fardurile Twinkle Pop; dacă din greșeală îmi intră în ochi, îmi lăcrimează ochii și mă ustură îngrozitor. De aceea nu folosesc fardurile Marc Jacobs pe pleoapa inferioară sau pe conjunctivă. Nu am avut niciodată problema asta cu cele de la By Terry. Eu am nuanțele Misty Rock și Bronze Moon dar plănuiesc să am toate nuanțele disponibile în viitorul apropiat. 😀
  • Terrybly Densiliss Blush este un fard de obraz…magnific. În primul rând, ambalajul e to die for. E dintr-un metal argintiu extrem de greu, se simte luxos și parcă te transportă în altă lume. Ca majoritatea produselor By Terry, blush-ul acesta este infuzat cu ingrediente anti îmbătrânire care oferă un look luminos și sănătos tenului.
By Terry Rouge Expert Click Stick 3 Bare Me
Compact-Expert Dual Powder 06 Choco-Vanilla

Cam asta fu. Știu că este un articol lung, sper să aveți răbdare să îl citiți până la capăt și să-mi lăsați un comentariu cu ce vreți voi. Fie că este un salut, o părere sau poate chiar o recomandare de la By Terry din ceva ce n-am încercat încă. Sinceră să fiu, nu știu spre ce să mă orientez mai departe fiindcă îmi vine să iau tot!

Va pup și vă mulțumesc pentru vizită!

Andra

4 Responses
  • Mire
    februarie 15, 2019

    Cred ca tot la recomandarea voastra (in vechea formula de anul trrcut) am incercat pudra lor translucida, este perfecta! Alte produse in a nu am incercat by Terry insa ma tenteaza. Tot ce ai recomandat tu si am luat mi a placut maxim, Power fabric, roller lash, you are my romanian J. Starr!! Te pup!!

    • Andra Melinte
      februarie 15, 2019

      That’s the sweetest thing ever! Esti mult prea draguta, multumesc din suflet! Si ma bucur mult ca ti s-au potrivit recomandarile mele. Te pup si eu! :*

  • Elena Andra
    februarie 16, 2019

    Hey, Andra! Mi-a placut articolul, se vede ca dedici timp si atentie pasiunii tale pentru high-end makeup! Acum ceva timp am primit doua mostre de la Douglas – balsamul se buze Baume de Rose si Terrybly Densiliss primer anti-wrinkle serum base. Doamneee, asa miros a trandafiri amandouaaa, o mireasma ce ma incanta si ma binedispune vesnic! Au fost primele produse By Terry incercate si clar mai vreau multe altele. #tresajoclaloto :))

  • Mirela
    februarie 16, 2019

    Andra, eu nu sunt fana make-up si merg pe un look cat mai natural (spre neglijent chiar :)))) ), dar blogul tau si felul in care arata este WOW! Imi place nespus de mult! Keep it going! :*