Wishlist de toamnă #bălesclachestii

by

Nu sunt mare fan al frigului, a ploii și al norilor dar începutul de toamnă e magic. Frunze în culori calde, soare și căldură suportabilă, și mai ales, ciocolată caldă (cu marshmallows neapărat!) 😀

Eu tot timpul am wishlistul plin, nu-mi cumpăr nici jumătate din ce e acolo dar îmi place să să țin un folder special în bookmarks pentru treaba asta. Perfect normal, nu?

Ca să nu sufăr singură, m-am gândit să împărtășesc și cu voi câteva dintre chestiile la care bălesc recent. Sunt foarte generoasă, după cum puteți vedea 🙂 Începem așadar previzibil cu makeup și skincare:

  1. Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow –  un nume pompos pentru un fard de ochi cremă absolut sublim pe care mi-l doresc cu puterea a o mie de sori. L-am văzut într-un video de-al Allanei Davison (una dintre youtuberițele mele  preferate) și n-am putut să mi-l mai scot din minte. Arată absolut delicios și AM NEVOIE de el!
  2. Pat McGrath Labs Lip Fetish Lip Balm – un banal balsam de buze o să ziceți dar nu, nu e nimic banal în ceea ce-l privește. De la ambalajul absolut superb și până la finish-ul irizat, e de-a dreptul pornografic și trebuie să îl am. Trebuie să am cam tot ce face brandul ăsta oricum. Dacă vreți să aflați mai multe despre brand, am scris un articol scurt despre cine este Pat McGrath și primul meu produs de la ea.
  3. Tatcha Pore-Perfecting Moisturizer & Cleanser Duo – îmi doresc de multă vreme să încerc produsele Tatcha, în principiu, fiindcă arată în felul în care arată dar nu numai. E un brand mega lăudat, mega luxos și mega asiatic, deci ceva tre’ să fie bine, nu?
  4. Tata Harper Clarifying Mask – Tata Harper este un brand suuuper scump. E un brand pe care Caroline Hirons îl iubește și preamărește iar pentru mine Caroline e Dumnezeu când vine vorba de skincare. Vreau masca asta de vreun an, cred, dar nu m-am îndurat să dau fucking 68!!! de dolari pe ea. Asta înseamnă aproape 300 lei pentru o mască. Fără taxe, să ne înțelegem, că așa e la americani, ei nu pun TVA-ul, cum ar veni, în preț, ci se calculează la checkout. O tâmpenie, mă rog… Ah, v-am zis că are doar 30 ml? Nu? Ei bine, da, o mască de 30 ml la 68 de dolari…

Trecem la haine, încălțăminte, accesorii și alte chestii:

  1. Haină de blană animal print de la Mango – mereu mi-am dorit o asemenea haină dar niciodată n-am găsit printul perfect, ceva care să nu mă facă să arăt ca Baloo cu indigestie și care să nu coste cât 3 Loganuri. Asta e tot ce trebuie. Nu e tocmai restul de la pâine dar cu puțin efort mi-aș permite să mi-o cumpăr. Sau nu știu, dacă vede cineva articolul asta și se simte filantrop, nu refuz, să știți 😀
  2. Pantofi nude – sunt mai bine de 2 ani de când caut perechea perfectă de pantofi nude. Picioarele mele sunt foarte problematice în sensul că am laba piciorului foarte lată și îmi găsesc foarte, foarte greu ceva comod de încălțat. Ah, și am și platfus. De aia nici nu prea mă vedeți pe tocuri fiindcă mi-e aproape imposibil să le port. În maxim 5 minute de stat în picioare, încep și urlu de durere. Așadar, pentru alea 2 dăți pe an când trebuie să îndur tocuri, mi-aș dori o pereche de pantofi nude care să meargă la orice și care să nu mă lase oloagă. Dacă ar fi după mine, oricum aș fi toată ziua în pantofi sport dar, din păcate, mai trebuie să fiu și ladylike uneori. 😀 So, dacă aveți vreo recomandare, aștept cu interes.
  3. Geanta Antigona de la Givenchy – o geantă scumpă, pe care clar nu mi-o permit acum însă îmi permit să visez, nu? Îmi place forma, e o geantă statement, e o geantă structurată, modernă și versatilă din punctul meu de vedere. Mărimea mini mi se pare perfectă. A trecut vremea în care purtam genți uriașe în care căram jumătate de casă. Sincer, nu știu ce căram acolo… dar îmi rupeam umerii zi de zi.
  4. O fustă creion neagră  – asta de la Asos mi se pare ok. Îmi place să am mereu o fustă sau 2 de genul fiindcă merg la orice. You can dress them up or down, cum s-ar zice. Pot să le port și cu pantofi sport și un tricou dar și cu tocuri și un maiou cu dantelă. Love, love, love pencil skirts! <3

Cam asta fu pentru azi, m-am abținut foarte tare în ideea de a nu face o lista kilometrică pe care să n-o citească nici dracu 😀 Mi-ar face mare plăcere să-mi spuneți în comentarii ce aveți voi în wishlist, poate mă inspir.

 

See you soon!

Andra

 

5 Responses
  • Elena
    noiembrie 9, 2018

    Pudra de la Dior , un ruj Tom Ford ( sau mai multe) 😅😬 si orice cand vine vorba de la Charlotte Tillburry ( mai ales palete de ochi cu 4 culori ) 🖤

    • Andra Melinte
      noiembrie 9, 2018

      Uhh, ca bine zici! Ar mai merge un ruj, doua de la Tom Ford. 😀

  • Tănase Lacramioara
    noiembrie 9, 2018

    Lista mea e restrânsă 😋 2palete de farduri pentru ochi de la Top Facem,Gold și Gingerbread. Parfumul Insolance de la Guerlain.Gata😊

    • Andra Melinte
      noiembrie 9, 2018

      Restransa dar nu modesta lista ta. :))) Suna foarte bine! <3

  • Alina
    noiembrie 24, 2018

    Chiar înainte sa citesc articolul tău ma gândeam la o haina animal print, care la fel am impresia ca ma face sa par ca Hagrid din Harry Potter. Dar tot îmi iau! :))) Nu ma pricep ce print m-ar avantaja.
    As mai vrea o oja de la Dior rouge 999 și un top coat. Am avut ocazia sa le testez și arată ca o semipermanenta, care tine destul de mult și hmmm mai vreau parfumul Nomande de la Chloe.