5 Produse Holy Grail din portfardul meu

by

Ca și consumator, e extrem de greu să alegi ce cumperi și ce nu într-o eră a fast fashion, fast beauty, fast food, fast everything. Marketingul e agresiv, produsele sunt tentante (mai ales pentru o pasionată de beauty ca mine) și oferta este infinită. Vrei ieftin, avem ieftin! Vrei prețuri medii, avem prețuri medii! Vrei high-end, avem high-end! Vrei luxury… oh, avem destul luxury și pentru tine! Tu, rinichi în plus ai? Nu? Ai face bine să faci rost. La Mer, Chantecaille, La Prairie și alte nume franțuzești te așteaptă.

N-o să intrăm în zona asta fiindcă nu mă regăsesc în nișa aia de consumator, dar nici drugstore nu prea am.

Așadar, în ordinea numerelor de pe tricou, avem:

  1. Fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder

Am testat și folosit multe fonduri de ten în cei 29 de ani pe care îi posed și probabil că vor mai fi câteva, însă de fiecare dată, mă întorc la preaiubitul meu. Nimic din ce-am încercat nu-l întrece la rezistență, putere de acoperire și matifiere. Mulți zic c-ar fi prea greu pentru uz zilnic, eu tind să nu fiu de acord. Îmi place la nebunie și dacă vreodată ar fi discontinued, aș muri de inimă rea.            

2. Beauty Blender (originalul)

Nu știu cum sunteți voi dar eu de când am descoperit Beauty Blender-ul acum câțiva ani, n-am mai putut folosi altceva pentru aplicarea fondului de ten. Mi se pare și acum incredibil cum puteam folosi pensula sau chiar mâinile (OMG!) pentru asta. Beauty Blender este un miracol în formă de ou și, orice alte copii ale sale aș folosi, nimic nu se compară cu originalul.

3. Produsele de sprâncene de la Benefit

Da, TOATE produsele de sprâncene de la Benefit sunt Dumnezeu. Am încercat și L’Oreal, și Anastasia Beverly Hills dar nimic nu se compară cu ele. Raportul calitate-preț e imbatabil. Găsești orice pentru oricine, pe orice culoare, sunt spornice, ușor de folosit, iar ambalajele sunt adorabile. Preferatele mele ar fi gelul de fixare Gimme Brow și creionul Goof Proof. Iar în caz că n-o cunoașteți pe Mirela, brow artistul Benefit pe România, recomand cu căldură să-i faceți o vizită în Sephora din Mall Vitan. E un om foarte mișto și talentat iar sprâncenele voastre va vor mulțumi.

4. Mascara

Aici nu m-am putut opri la un singur produs, așa că vă recomand top 3 mascara preferate pe care le folosesc de obicei prin rotație:

a). Roller Lash de la Benefit

b) Effet Faux Cils de la YSL

c) Hypnose de la Lacome

Toate 3, minunate! <3

5. Pudra Diorskin Forever & Ever de la Dior

Cea mai fină, cea mai luxoasă, cea mai decadentă pudră de față pe care am încercat-o în viața mea! Da, pudra asta e cea mai fidelă fată. Prețul nu este neapărat modic dar din punctul meu de vedere, merită fiecare leuț. Am mai vorbit despre pudra asta și alte câteva produse într-un Empties pe IG și, dacă sunteți interesate, aș vrea să ating și subiectul de preț mare și de ce merită anumite produse high-end să mănânci pâine cu pâinică o lună de zile 🙂

 

Care sunt produsele voastre Holy Grail?

Andra

 

 

 

11 Responses
  • Elena
    noiembrie 9, 2018

    Super articolul! 🙏😍

    • Andra Melinte
      noiembrie 9, 2018

      Ma bucur mult ca ti-a placut, Elena! Multumesc mult pentru vizita! :* :* :*

  • Ana Miricã
    noiembrie 9, 2018

    “Paine cu painica”..made my day😂😂😂😂😂😂

    • Andra Melinte
      noiembrie 9, 2018

      Ma bucur ca te-am facut sa zambesti! <3

    • Cătălina
      noiembrie 10, 2018

      Same.

  • Oana
    noiembrie 9, 2018

    Produsele mele preferate sunt urmatoarele: Too faced- Better than sex mascara ; rujurile de la MAC; farduri de la UD, MAC, Too Faced, Huda, Inglot; bronzer Hoola de la Benefit; blush MAC; gel eyeliner Inglot no 77; fonduri de ten- Revlon Colorstay, MAC Pro Longwear si Chanel Vitalumiere Aqua 🙂 Ma bucur tare mult pt ca ai decis sa-ti faci blog, esti tare faina 😘🤗🤗

    • Andra Melinte
      noiembrie 10, 2018

      Welcome si multumesc mult ca ai impartasit cu mine produsele tale preferate! Hoola for life! <3

  • Andreea
    noiembrie 10, 2018

    Keep going,girl !🔥💛❤

    • Andra Melinte
      noiembrie 10, 2018

      :* :* :*

  • Monica D.
    noiembrie 13, 2018

    fain articolul…produsele fara de care nu pot sta: clar pe locul 1 un anticearcan bun si aici ori tarte tape shape ori maybelline age rewind, locul 2 un creion de ochi si cel mai bun mi se pare cel de la marc jacobs, apoi locul 3: un rimel aici la fel cel mai bun folosit cel de la marc jacobs sau chanel le volume si apoi loc 4 un gloss de buze aici ar cam fi cele de la dior, iar loc 5 un produs de countouring si aici folosesc ori hoola de la benefit ori ceva de la melkior. felicitari pt blog!! (sunt Monica cea cu farfuriile de Craciun trimise la iasi😂 ).

  • AdiRox
    noiembrie 29, 2018

    Anti-cearcanul…cu siguranta. my pure love, my only love :)))